Panouri solare Westech

 

Panourile solare termice cu tuburi vidate WESTECH SP-58 sau WESTECH WT-B58, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura numit Heat Pipe, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad mare de eficienta inclusiv la radiatii scazute ale razelor soarelui. Instalatii solare cu panouri Westech sunt  apreciate mai ales în perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa prepararea apei calde putand contribui si la sustinerea incalzirii incaperilor (recomandat pentru incalzire prin pardoseala). Montajul panourilor este foarte simplu si nu necesita macara sau alte sisteme de ridicare. Panourile solare Westech se pot transporta cu usurinta fiind inpachetate in cutii de carton care nu depasesc greutatea de 26 Kg.

 

Ansamblarea panourilor solare se face cu multa usurinta direct pe acoperisul casei. Suprafetele absorbante a tuburilor vidate fiind protejate au o durata de viata pana la 25-30 de ani. Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul dintre cele doua tuburi concentrice. Datorita tuburilor vidate panoul solar pate produce energia termica si la -30°Celsius. Agentul termic de incalzire (antigel) colecteaza energia  termica produsa de tuburile heat-pipe si o transfera prin conducte bine izolate si prin schimbatorul de caldura (serpentina boiler) in capacitatea boilerului unde se prepara apa calda menajera. Panoul solar este echipat cu tuburi vidate heat-pipe (tehnologie germana), oferind cel mai înalt grad  de absorbtie a radiatiilor solare chiar si în zilele de iarna la temperaturi scazute.

 

Panourile solare termice Westech sunt o alegere avantajoasa pentru acoperisul casei dvs. Panourile solare Westech sunt panouri foarte rezistente la intemperii si sunt concepute sa functioneze  ani de zile fara intretinere. Deteriorarile datorate trecerii timpului, uzurii sau intemperiilor sunt reduse la minim, iar eficienta acestora ramane aproape neschimbata. Investitia in surse de energie alternativa este una foarte rentabila pentru oricine. In acest fel diminuati consumul de energie clasic, reduceti costurile si contribuiti la protejarea mediului inconjurator.


DIMENSIONAREA INSTALATIILOR SOLARE 
Modul de dimensionare a instalatiilor solare este foarte simplu. Fiecare care doreste sa instaleze un sistem solar cu tuburi vidate isi cunoaste necesarul zilnic de apa calda menajera. Un tub vidat din gama panourilor solare Westech SP-58  incalzeste 8 litri de apa/zi de la temperatura de 14°C la 50°C cand intensitatea soarelui este de 1000 Watt/m² (cer senin si soare). Tuburile vidate din gama Westech WT-B58 incalzesc 10 litri de apa/zi/tub. Deci daca stiti cata apa consumati alegeti modelul si faceti calculul singuri ca nu este greu. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacata. Va asteptam.

Nici un produs in cos
Total cu TVA
0.00 €
Casa verde


0,00 Lei
Accesorii panouri solare