Despre noi

NEDAVI SOLAR PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA si mii de clienti multumiti !

Din acest an 2015 firma noastra, detine certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Suntem firma de import si comercializarea instalatiilor solare in Romania.
NEDAVI COM SRL firma fondata in 1994, cu sediul in Oradea, Str. Greierului Nr. 28, C.U.I : RO6650363, J05/4358/1994, este unul din liderii pietei de panouri solare termice si fotovoltaice. Westech Solar NU ESTE NUMAI UN MAGAZIN ONLINE cum s-ar crede la prima vedere, ci este magazinul online al firmei NEDAVI COM SRL cu 8 angajati, cu spatii de depozitare si birouri cu o suprafata de peste 900m². Firma importa si comercializeaza panouri solare termice si fotovoltaice si o gama larga de componente a instalatiilor solare, inclusiv accesorii de montaj in conditii EN-GROS si EN-DETAILS.

 

Pompe de caldura aer apa Chofu - Made in Japan

Anul 2015 a fost anul in care firma noastra a inceput importul pompeleor de caldura aer apa Chofu direct de la firma producatoare din Japonia. Comertul cu pompele de caldura Chofu se bucura de un real succes atat in Romania cat si in Austria, Germania, Elvetia si Franta. Pompele sunt de calitate si fiabilitate inalta. Pana in prezent (01.03.2017) avem comercializate mai mult de 150 de pompe de marimi diferite, care sunt in functiune si NU au creat nici un fel de problema in ciuda faptului ca iarna 2016-2017 a fost destul de geroasa.

 

Pompele pentru incalzire Chofu - Oradea

Aceste sisteme de incalzire cu pompe de caldura aer apa, sunt relativ noi pe piata romaneasca. Din pacate, pompele de caldura sunt foarte greu acceptate sa inlocuiasta sistemele clasice de incalzire. De ce? Foarte simplu. In Romania sau comercializat pompe de caldura de prosta calitate si consum foarte mare si fara o dimensionare corecta. Este destul de greu sa dovedesti ca pompele de caldura moderne si cu functie INVERTER sut pompe economice si foarte stabile in functionare. Revenim la forma corecta de dimensionare si utilizare a pompelor de caldura. Este adevarat ca investitiile de inceput sunt mult mari, comparativ cu o centrala pe gaze sau lemne, dar tot mai multi proprietari de case, opteaza pentru aceasta forma de incalzire si producere a apei calde menajere.

 


 

Nici un produs in cos
Total cu TVA
0.00 €
Casa verde


0,00 Lei
Accesorii panouri solare