NOUTATI

Pompe de caldura aer apa CHOFU - DC INVERTER - Made in Japan


pompe de caldura Chofu

  Suntem distribuitori oficiali pentru pompele de caldura aer apa  CHOFU  in Austria si Romania.

 

Pompele de caldura aer-apa Chofu sunt sisteme de incalzire relativ noi pe piata romaneasca. In general vorbind pompele de caldura sunt greu acceptate ca sa inlocuiasta sistemele clasice de incalzire. De ce? Foarte simplu. Informatiile referitoare la functionarea pompelor de caldura si consumul lor nu sunt clare si oamenilor le este teama sa accepte aceste produse realizate cu tehnologie moderna si care sunt foarte avantajoase in comparatie cu centralele pe lemne pe peleti sau pe gaz. Dimensionarea pompelor de caldura este foarte importanta pentru a avea un consum redus de energie electrica. Este adevarat ca investitiile de inceput sunt mult mari, comparativ cu o centrala pe gaze sau lemne, dar tot mai multi proprietari de case, opteaza pentru aceasta forma de incalzire si producere a apei calde menajere.

 

De fapt pompele de caldura produc de 3-6 ori mai multa energie decat energia consumata. Pentru fiecare kilowat de energie electrica absorbit de compresorul pompei de caldura de la reteaua electrica, pompa livreaza in medie intre 4 si 6 kilowati energie termica. Numai 25% din energiea termica o plateste clientul si este energia necesara functionarii compresorului din instalatia pompei de caldura, adica numai cca ¼ din energia termica livrata de pompa de caldura. Diferenta de ¾ din valoarea energiei termice livrata de pompa de caldura este energie GRATIS absorbita din mediu - aer, apa, sol. Pompe de caldura Oradea. La sediul firmei noastre din strada Greierului Nr. 28 loc. Oradea puteti vedea pompele de caldura pe care noi le comercializam si care sunt in functiune de mai multi ani.


La montajul sistemului de incalzire cu pompe de caldura aveti nevoie de mai multe componente importante pentru buna functionare a sistemului pe care firma noastra vi le poate pune la dispozitie la preturi foarte convenabile. Un sistem complet si profesional pentru incalzirea/aclimatizarea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura se poate realiza numai cu produse de calitate care trebuie sa fie compatibile cu pompele de caldura Chofu.

 

 

 
         
Pompa caldura 6kW   Pompa caldura 10kW   Pompa caldura 16kW

 

 

Comercializam pompe de caldura si instalatii solare " EN-GROS " si " EN-DETAILS "

Nici un produs in cos
Total cu TVA
0.00 €
Casa verde


0,00 Lei
Accesorii panouri solare