Livrare

LIVRAREA PRIN CURIER a produselor comandate prin magazinul online WESTECH SOLAR se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin firmele de curierat cu care firma noastra a incheiat un contract in acest sens - DRAGON STAR, URGENT CURIER, FAN CURIER. Pretul de transport calculat la cosul de cumparaturi acopera distanta intre firma noastra si punctele unde firmele de curierat au sediile lor. Pentru localitatile rurale sau orasele mici unde firmele de transport nu au sedii se vor plati taxe suplimentare dupa numarul de kilometri aditionali. Informatii la tel: 0757026503 (tarif normal) sau e-mail: vanzari@nedavi-solar.ro
 

COSTURILE DE LIVRARE sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie distanta de la depozitul nostru de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de volumul, greutatea si valoarea totala a bunurilor comandate. Vezi conditii si metode de livrare.
 

TERMENUL DE LIVRARE pentru produsele aflate pe stoc este de 24 h - 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator WESTECH SOLAR va comunica clientului un nou termen de livrare. In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa "stoc epuizat", produsul poate fi disponibil la comanda prin completarea formularului de comanda. La prima comanda facuta pe magazinul online WESTECH SOLAR, clientul va fi contactat telefonic pentru validarea datelor de identificare si adresa de livrare.
 

Returnarea Produselor
Pentru returnarea produselor comandate la firma noastra trebuie sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau in scris (model de formular) prin posta,  in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului. Produsul returnat trebuie sa fie intact si sa nu prezinte urme de utilizare. Produsul trebuie sa fie in stare perfecta si fara urme de deterioare. Dupa primirea produselor returnate firma noastra are obligatia sa returneze banii în 14 zile calendaristice.

 

TRANSPORTUL PRIN FLOTA NEDAVI COM SRL: Daca alegeti ca varianta de transport firma noastra NEDAVI COM SRL, pretul transportului se negociaza si este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport. Livrarea se face de la depozitul WESTECH SOLAR ORADEA de unde s-a plasat comanda online a produsului prin intermediul serviciilor de transport printr-o negociere prealabila cu firma noastra. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.     
 

Atentie! Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina insa nu si la manipularea sa in vecinatate. De aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal la manipularea marfii. Pentru alte informatii legate de livrare aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail vanzari@nedavi-solar.ro sau puteti apela Serviciul Suport Clienti la telefon 0757026503 (tarif normal).
 

 Rezervare in depozit. Prin intermediul acestuia serviciu clientii isi pot rezerva produsele din magazinul online FOTOVOLTAIC SHOP si le pot ridica dupa achitarea contravalorii bunurilor.  Afla mai multe detalii despre ridicare din depozit aici. PROGRAM DE LUCRU

 
Magazinul online www.westech-solar.ro este proprietatea firmei SC NEDAVI COM SRL, Capital Social 2410 Ron, societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/4358/1994, CIF RO6650363, si detine dreptul de autor asupra intregului continut al site-ului. Adresa de e-mail la care oricine poate raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este: office@westech-solar.ro

 

Westech Solar Shop Team 2015

NEDAVI COM SRL   
RO 6650363,   J05/4358/1994
Locatie: Str. Greierului Nr. 28 
Loc. Oradea,  Jud. Bihor 
office@westech-solar.ro
www.westech-solar.ro 

Nici un produs in cos
Total cu TVA
0.00 €
Casa verde


0,00 Lei
Accesorii panouri solare